*Ai dreptul de a solicita stergerea din baza noastra a datelor tale personale. Vezi Politica de confidentialitate.
Bine ai venit ,
*Ai dreptul de a solicita stergerea din baza noastra a datelor tale personale. Vezi Politica de confidentialitate.
L-S | 9:45 - 19:00
D | inchis

Comenzi si livrari
0

Politica de confidentialitate

1. Declaratie

Toate textele si imaginile de pe acest site se afla in proprietatea  Q's Inn, website inregistrat de catre  Q's Inn. Orice copiere va fi pedepsita conform legilor in vigoare. Pentru orice tip de preluare de informatie va rugam sa ne contactati pentru a ne cere acordul scris sau prin intermediul emailului.
  
 Q's Inn va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

2. Colectarea si utilizarea informatiei

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing si informare a abonatilor cu cele mai noi informatii legate de circuitele noastre de karting si evenimentele desfasurate aici.

Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului  Q's Inn sunt: furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului. 

Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de marketing si publicitate.


3. Formularul de contact

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

4. Rezervari

Utilizatorul poate sa faca o rezervare online la serviciul nostru de inchiriere a karturilor noastre. Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este folosita pentru a lua contact cu utilizatorul nostru in vederea confirmarii rezervarii si pentru a stabilii detalile legate de serviciile oferite.

5. Securitate

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

6. Anuntarea modificarilor

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta pagina astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

7. Drepturile tale ca utilizator al site-ului

Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

8.Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date

Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email  Q's Inn cu subiectul “stergere date personale”. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

9. Cadru legal

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare. 

Trimite solicitare

* Tipurile de solicitare pe care le puteti cere sunt:

Cere-ti datele dumneavoastra (O sa fie trimise pe adresa dumneavoastra de email toate informatiile legate de aceasta adresa pe care le avem din interactiunea cu site-ul nostru.)

Faceti modificari in optiunile de utilizare ale datelor (mentionati modificarile cerute in formular)

Stergeti datele (Prin aceasta solicitare va vom sterge din baza de date toate informatiile contului dumneavoastra pe care le gasim.)

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.