*Ai dreptul de a solicita stergerea din baza noastra a datelor tale personale. Vezi Politica de confidentialitate.
Bine ai venit ,
*Ai dreptul de a solicita stergerea din baza noastra a datelor tale personale. Vezi Politica de confidentialitate.
L-S | 9:45 - 19:00
D | inchis

Cum am pornit la drum?

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea visurilor lor." - Eleanor Roosevelt

Povestea Q's Inn a pornit de la un vis. Am aspirat la o relatie apropiata cu clientii nostri, in care sa le putem oferi o felie din raiul culinar al bucatariei traditionale, "la pachet" si la un pret accesibil. Acest vis a devenit realitate in 2007, atunci cand primul restaurant de tip "take away" si-a deschis portile, in centrul Constantei. Deschiderea Q's Inn a avut o semnificatie si mai puternica si anume deschiderea apetitului clientilor pentru cele peste 50 de mancaruri delicioase si proaspete, pe care le pot lua cu ei "la pachet": salate, sortimente de pete, frigarui delicios, mancaruri gatite ca la mama acasa, prajituri pline de savoare si bauturi racoritoare din fructe proaspete, toate preparate dupa retete proprii, originale

 

Am asezat cu grija felurile de mancare gatita in vitrinele ademenitoare, am ispitit clientii cu arome si culori carora nu le-au putut rezista. De la geamurile inalte ale cladirilor corporatiste, am adus alaturi de noi zeci si zeci de gurmanzi, dintre cei mai exigenti.

 

In timp, am castigat increderea clientilor care au gasit in Q's Inn serviciile si produsele de calitate, de care aveau nevoie. Clientii au invatat sa creada in noi si in calitatea serviciilor pe care le oferim, pentru ca in toti acesti ani, singura noastra menire a fost sa nu-i dezamagim niciodata. Ei sunt sursa noastra de inspiratie atunci cand vine vorba de crearea unor noi sortimente de mancare. Fara sfaturile lor, nu am putea diversifica atat de frecvent gama noastra de specialitati culinare. Conceptul de "Take Away"

 

Experienta occidentala ne-a inspirat s am decis sa aducem conceptul de "take away" in Constanta in 2007. Astfel, a luat nastere un restaurant 100% romanesc, care ofera clientilor sansa de a-si alege sortimentele preferate de mancare direct din vitrine, in functie de combinatiile culinare preferate si suma de bani care este dispus sa o plateasca.

 

Avantajul principal al acestui tip de serviciu este economia de timp intrucat mancarea gatita este direct proportionata si livrata la pachet.Un alt avantaj, tradus in termeni economici. este faptul ca toate mancarurile traditionale au preturi considerabil mai mici, decat in alte tipuri de restaurant.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.